~ Dua Zinciri ~

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Şubat 2012, 08:10:43
12196 Mesaj 2632 Konu Gönderen: 1918 Üye
Son üye: isimbayz
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  İbadet, Dua & Zikr  |  Yazılar  |  ~ Dua Zinciri ~ 0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
Gönderen Konu: ~ Dua Zinciri ~  (Okunma Sayısı 16717 defa)
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #150 : 07 Ocak 2010, 19:15:12 »

Yâ Rab, bizleri bu mübarek taifeden kıl; bize senin dinine has hâdim, sünnet-i nebeviyeye hakikî tâbi olmayı nasip buyur; bizi cahillerden, gafillerden, küçük hesap peşinde olanlardan, meselelerin özüne inmeyen bîhaber muhaliflerden, zalimlerden ve yardakçılardan koru!

Bize tevfîkini refîk eyle; bizi mansur, müeyyed ve muzaffer kıl; zikrinde, şükründe, hüsn-i ibâdetinde bize daima yardım buyur!

M.ES'AD ÇOŞAN (R.A)

halidi
Aktif Üye

hamuş

« Yanıtla #151 : 16 Şubat 2010, 23:18:04 »

Ali İbn-i Hamid der ki; Seriyy-i Sakatî (k.s) yi ziyarete gittim kapısında durdum: "Allahım, beni senden meşgul eden kimseyi sen kendinle meşgul etki, beni bıraksın” dediğini işittim bu dua bereketiyle Cenab-ı Hakk bana tevfikinı ihsan etti de, Haleb’den kırk kere Hacc’a gittim.

“Madem ki Şam ve Mekke'de senin işinin düğümü açılmadı, o halde bundan sonra Hindistan yolunda sabahtan akşama kadar durmadan yürü.”

Hazreti Pir Zülcenaheyn Mevlana Halid-i Bağdadi kaddesallahu sırrahulaziz
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #152 : 06 Nisan 2010, 21:55:08 »

Yüce Rabbimiz!..

Allah'ım! Senin rahmetine ve Onun hürmetine nasıl yaraşırsa, Ona ve âline öylece Sâlat ve Selâm et.
Ey Kur'an'ı indiren Allah'ım! Kur'an'ın ve Kendisine Kur'an indirilen Zatın hakkı için, kalplerimizi ve kabirlerimizi İman ve Kur'an nuruyla nurlandır. Ey Kendisinden istimdad edilen Müstean!..

Âmin... Âmin... Âmin...

_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #153 : 13 Nisan 2010, 19:48:21 »

Rabbimiz...
Kalplerimize kar tanesinin paklığını indir...
Mutluluklarımızı kar taneleri sayısınca çok eyle...
Hüzünlerimizi rahmetinin dokunuşuyla kar taneleri gibi erit..
Dostluklarımızı her bir kar tanesi gibi özel ve güzel eyle...
Bizi senin rızan yolunda uçuşan kar taneleri eyle...
Günahlarımızı gufranının karında yıka ve temizle...”

Senai Demirci -

_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #154 : 01 Mayıs 2010, 22:54:05 »

Mevlam kalbimizi dağınık kılma, Sen'den alıkoyan her şeyden kurtar, Sana kavuşturacak şeylere kavuştur, Sen'den başka şeylerden kurtarıp, kendinle meşgul et, Sen'inle beraber olmaya layık bir edeb ihsan eyle, Kalbimizden razı olmadığın, beğenmediğin şeyleri çıkarıp, kendi rızanı koy! Bizleri Sana ulaştıran yola kavuştur..

suskun_yürekli
Aktif Üye
*

« Yanıtla #155 : 02 Mayıs 2010, 00:47:41 »

Ey Güzeller Güzeli Allahım!

Bu günümü, bu haftamı, bu ayımı, ömrümü hayırlı eyle. Bize ve nesillerime uzun hayırlı ve sıhhatli bir ömür ver. Geçmiş devirlerde peygamberlere, alimlere nasıl hayırlı işler yaptırdıysan bizlere de öyle hayırlı işler yaptır. Meleklerin dillerine destan olacak hayırlı işler.

Senin büyüklüğün kadar lütuf, ikram ve ihsanların da büyüktür. Bizim küçüklüğümüze değil, Senin büyüklüğüne yakışır bir şekilde Senden lütuf ve ikramlarını bekliyoruz. Sen Zül Celali Velikram'sın. Sana her an edilmiş ve edilecek bütün hamdü senalar adedince hamdü senalar olsun ..

GöNüL YaNMaDıKÇa,

GöZ YaŞaRmAz

''MeVLaNa''
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #156 : 17 Mayıs 2010, 16:21:44 »

Rabbim.. Bizi de de affettiklerin arasına koy.. Senden geldik ve dönüşümüz Sanadır. Nasip edeceğin her yeni nefes, Sana koşacağım yollara açılan bir kapıdır. Yarabbim... Gözyaşlarımız, dualarımız ve şükrümüz yalnızca Sanadır... İçimde kavrulan en büyük duamdır... Bizi de sana adanmış bir ömürle ecelini kucaklayanlardan eyle.AMİN.

suskun_yürekli
Aktif Üye
*

« Yanıtla #157 : 19 Mayıs 2010, 00:01:56 »

binlerce amin selma kardeşim

GöNüL YaNMaDıKÇa,

GöZ YaŞaRmAz

''MeVLaNa''
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #158 : 29 Mayıs 2010, 12:59:55 »

RABBİM sen bizi sevdiklerimizden ayırma SENİN rızan için sevmeyi, SENİN rızan için vazgeçmeyi öğret bizlere.... (Amiiiiiin)

Allahım Günahlarımı Bilgisizlik Yüzünden Yaptıklarımı,İşledigim Kusurlarımı,Benden Daha İyi Bildigin Bütün Suçlarımı Affet!!AM
İN

halidi
Aktif Üye

hamuş

« Yanıtla #159 : 31 Mayıs 2010, 11:23:10 »

Ya Rabbi!

İşittik ve itaat ettik, Allah muhakkak işinde galiptir.

Görünen ne olursa olsun, kim yenerse yensin, kim yenilirse yenilsin, galip olan hâkim olan yapan ve yaptıran Sensin.

Ya Rab!

Sen ki Muhammed Mustafa'ya (aleyhi ekmeluttehaya) dahi yenilgi sınavını yaşatansın.

Sen zulmetmezsin Ya Rabbi!

Ya Rabbi!

İnandık ve tasdik ettik, zulmeden biziz Ya Rabbi!

Senin yolunda kenetlenmeyip benlik hevesiyle ayrı düştüğümüz ve bölündüğümüz için kendimize zulmettik, biz bize zulmettiğimiz için düşman da şimdi bize zulmediyor, bütün zalimlerden ve Senden Sana sığındık Ya Rabbi!

Bizler gafil olduk, günahkâr olduk, mahkum olduk, mağlup olduk...

Kur'an ve sünnetin hikmetleriyle uyanmadık, Sen bizleri düşmanın saldırılarıyla uyandırdın, şimdi de lûtfet Ya Rabbi!

Bize bu saldırıları def edecek güç ve enerji ver, bilinçli sabır ve sebat ihsan eyle!

Ya Rabbi!

Bize barış dini İslâm'ı getiren Kutlu Peygamber'in (aleyhi ekmeluttehaya) hürmetine, onun mecbur kalıp savaştığı zaman, titizlikle sadık kaldığı vuruşma hukuk ve ahlâkından ayırma Ya Rabbi!..

Amin Ya Mûin..

“Madem ki Şam ve Mekke'de senin işinin düğümü açılmadı, o halde bundan sonra Hindistan yolunda sabahtan akşama kadar durmadan yürü.”

Hazreti Pir Zülcenaheyn Mevlana Halid-i Bağdadi kaddesallahu sırrahulaziz
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #160 : 31 Mayıs 2010, 11:29:46 »

amin.amin.amin...
Rabbim dualrımızı kabul etsin.

_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #161 : 06 Haziran 2010, 16:12:25 »

*" Allah'ım, kendimi sana teslim ettim.Yüzümü sana döndürdüm.İşimi sana teslim ettim.Sırtımı sana dayadım.Seni saydığım için.Senden başka sığınacak yer yoktur.İndirdiğin kitabına ve gönderdiğin Peygamberlerine iman ettim.'' Bunu der de o gece ölürsen müslüman olarak ölürsün.Son sözün bunlar olsun.''(Buhari, Müslim, E...bu Da...vud.Tirmizi)

_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #162 : 07 Haziran 2010, 10:27:46 »

Allah(c.c) hepimizin akibetini hayır eylesin.Dünyanın süs,ziynet ve geçici güzelliklerinden,aldatmacalarından sıyrılıp
Firdevs-i Ala Cennetine girmemizi ve orada Cemaullah'ı seyretmeyi,sevdiklerimizle beraber nasip etsin..
. (AMİN) Muharrem Nureddin COŞAN HOCAEFENDİ(Yad 2002)

Ukab
Ukab
Admin Yardımcısı
Aktif Üye

« Yanıtla #163 : 07 Haziran 2010, 22:25:53 »

Âmiiin...

Canım kurban olsun senin yoluna, Adı güzel kendi güzel Muhammed
Gel şefaat eyle kemter kuluna, Adı güzel kendi güzel Muhammed
Sen Hak peygambersin şeksiz gümansız, Sana uymayanlar gider imansız.
Aşık yunus neyler dünyayı sensiz, Adı güzel kendi güzel Muhammed
ERENLER
Pasif Üye

« Yanıtla #164 : 12 Haziran 2010, 00:39:31 »

DUANIN AÇMAYACAĞI KAPI YOKTUR.AH BİDE İÇTENLİKLE EDEBİLSEK
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12 13 14
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  İbadet, Dua & Zikr  |  Yazılar  |  ~ Dua Zinciri ~ « önceki sonraki »
    Gitmek istediğiniz yer: