|
halidi
|
 |
« Yanıtla #30 : 25 Temmuz 2009, 17:05:16 » |
|
ablam ben çok dua edemem ama her namazımdan sonra duamdasın.. sayende dua etmeyi öğreniyorum.. benim ıslahım için dua edersen sevinirim senin var mı özel bir isteğin? ben memlekette olduğumdan çok internete bağlanamıyorum bu aralar ortalıkta görünmüyorum diye unuturum sanma sakın  aklımda ve gönlümdesin selametle..
|
|
|
|
|
|
“Madem ki Şam ve Mekke'de senin işinin düğümü açılmadı, o halde bundan sonra Hindistan yolunda sabahtan akşama kadar durmadan yürü.”
Hazreti Pir Zülcenaheyn Mevlana Halid-i Bağdadi kaddesallahu sırrahulaziz
|
|
|
|
_selma_
|
 |
« Yanıtla #31 : 25 Temmuz 2009, 17:36:13 » |
|
ben memlekette olduğumdan çok internete bağlanamıyorum bu aralar ortalıkta görünmüyorum diye unuturum sanma sakın Gülümseme aklımda ve gönlümdesin selametle.. sağol canım Allah razı olsun.sende benim dualrımdasın.Rabbimizin sevdiği ve razı olduğu kullardan olmammz için ve çoçuklarım için herşeyin hayırlısını dilersen ve daha içinden ne gelirse...rabbimizden isteyeceğimiz çok şeyler var.:)seninde gönlünde ne muradın varsa,ne dileğin varsa rabbim dualarına icabet etsin.  Allaha emanet ol:)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
önder
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #32 : 31 Temmuz 2009, 18:53:31 » |
|
Esselamun Aleyküm kardeşlerim...
Öncelikle benide bu Dua bereketi ile şereflendirdiğiniz tertemiz dudaklardan kalplerden okunacak çıkacak dualara nail eylediğiniz için Allah hepinizden razı olsun....
Sonrasonda selam verme şeklimin yanlış olmadığı kanısındaydım ama bildiğim doğru değilmiş beni düzelttiğiniz için Allah tekrar razı olsun...
Selametle...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sâre
|
 |
« Yanıtla #33 : 31 Temmuz 2009, 19:16:24 » |
|
tebessüm ------ sâre ayşeciğim beni bir sonraki dua kardeşliğine yazarsan sevinirim çünkü bu kurada benim dua kardeşim yok tebessüm(medreseli) = sâre benim zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ahmet tarık
Pasif Üye
|
 |
« Yanıtla #34 : 31 Temmuz 2009, 19:25:09 » |
|
selamünaleyküm arkadaşlar...
eee benim du kardeşim nerde...ben kime dua edeceğim..kim bana dua edecek...
en iyisi ben hepinize dua edeyim..hepinizde bana dua edin...
resülullah efendimiz muhacirlerle enarı birbilerine kardeş yapıyor bütün malları ile birlikte...hz. ali efendimize kardeş olarak kimse kalmıyor..hz. ali efendimiz soruyor ya resulullah benim kardeşim kim olcak siye..efendimizde buyuruyor...ya ali senide kendime ayırdım...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
ayseakkaya
Aktif Üye
|
 |
« Yanıtla #35 : 01 Ağustos 2009, 11:12:41 » |
|
tebessüm, sâre yada medresli bunu biliyorum, hani demiştimya sana, günahsız eller çekti bu kağıtları diye, diyorum ki, belki de senin için en akbul olacak dua senin kendine yapacağın duadır hikmet var diyorum.. yoksa 10 kişi arasından sen sana çıkıyorsun çok hikmetli bence Ahmet Tarık abiye gelince, zaten burada hepimiz birbirimizin duacı kardeşiyiz, ama bunu yaptım ki, her namazımızın ardından unutmayacağımız ve adını söylemekten erinmeyeceğimiz bir isim olsun ısrarla dua edersek dualarımız makbul olur ümidi taşıyoruz.. Ama ikinizin de duacı kardeşi yok ise ikinizi duacı kardeşler ilân ediyorum  SÂRE - AHMET TARIK DUACI KARDEŞLERİMİZ
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Sâre
|
 |
« Yanıtla #36 : 01 Ağustos 2009, 12:27:50 » |
|
teşekkürler ayşe  Allah razı olsun.. Ahmet abi dualarını esirgemez zaten 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Nâye
Pasif Üye
İlahi Ente Maksûdi ve Rızake Matlûbi!
|
 |
« Yanıtla #37 : 17 Ağustos 2009, 21:28:25 » |
|
Es-Selamün aleyküm, Rabbimden bende bir dua kardeşi istiyorum buna vesile olabilir misiniz? (biraz geç kaldım sanırım)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazyoner
Aktif Üye

100 yıl sonraki halim :)
|
 |
« Yanıtla #38 : 19 Şubat 2010, 08:06:13 » |
|
s.a ben de bir dua kardeşi istiyorum, yeni baştan bir kura çekimi yapsak ve böylece herkes birçok günahsız ağızdan dua alsa güzel olmaz mı...ayşe kardeşimiz eğer hala forumdaysa yine kendisini yoracağız ama günahsız elleriyle tekrar böyle bir hayıra vesile olursa çok memnun oluruz inşallah.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_selma_
|
 |
« Yanıtla #39 : 19 Şubat 2010, 09:04:57 » |
|
a.s.çok güzel olur. isteyen kardeşlerimiz bu konuda bildirsinler ayşe'ye ben haber verebilirim inş.öncekilerle beraber baştan isim çektirebiliriz inş.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazyoner
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #40 : 19 Şubat 2010, 09:15:59 » |
|
Tamam siz haber verin.Allah razı olsun...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_selma_
|
 |
« Yanıtla #41 : 19 Şubat 2010, 09:17:22 » |
|
amin.Allah sizden de razı olsun.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazyoner
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #42 : 19 Şubat 2010, 09:34:59 » |
|
İnşallah mihrcilerden biri çıkmaz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
_selma_
|
 |
« Yanıtla #43 : 19 Şubat 2010, 09:36:25 » |
|
İnşallah mihrcilerden biri çıkmaz inşallah...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
lazyoner
Aktif Üye

|
 |
« Yanıtla #44 : 19 Şubat 2010, 09:44:33 » |
|
şimdi belli olmaz onlardan da isteyen olabilir malum birisi giriyor ötekisi çıkıyor siteden  kimin ne olduğunu bilemeyiz 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|