helalleşmek yada etmemek

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
22 Mayıs 2012, 11:19:10
12203 Mesaj 2639 Konu Gönderen: 1918 Üye
Son üye: isimbayz
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  Dini Sohbetler  |  Soru-Cevap  |  helalleÅŸmek yada etmemek 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: helalleÅŸmek yada etmemek  (Okunma Sayısı 562 defa)
faik 29
Aktif Üye
**

« : 24 Temmuz 2009, 17:27:25 »

hepımız bır bır    gıdecegız  . hz allah  kul hakkıyla gelmeyın dıyor . pekı kul hakkı nasıl oluyor . bır insan bırıne hiç sevmese ona sevmedıgı ıçın hakkını helal etmese olurmu.yada gerçekten kul hakkı var  yıne hakkını helal etmese olumu . bunlardan hangısı dogru etmesımı etmemesımı.      .not  ben sızlerı sımanen tanımasamda  hakkımışimdıden hellal edıyorum eger hakkımvarsa.   nerden çiktı dersenız   bugun   10 sanıyeyle ya   hastanelık yada ahıretlık olabılırdık.insan oglu neyın nezaman olacagı bellı olmuyor
ahmet tarık
Pasif Üye

« Yanıtla #1 : 24 Temmuz 2009, 17:59:50 »

ne diyelim..bende hakkımı helal ediyorum hepinize..
Semavi
Administrator
Aktif Üye

Kimine göre forum, bize göre bir aile

« Yanıtla #2 : 24 Temmuz 2009, 18:08:09 »

çok doğru aslında.. biz sık sık eşimle helalleşiriz, evden çıkarken gece uyurken falan.. sonuçta insan en çok kiminle hayatını geçiriyorsa onunla arasında kul hakkı daha çok olur.. o bakımdan yakın çevremizden başlayarak faik29 un dediği gibi sık sık helalleşmek lazım.. ölüm bir anlık bişey...

şahsen ben de bir çoğunuzun simasını dahi görmemiş olsamda eğer hakkım varsa helal olsun, sizler de helal ediniz..

Huzur(u) bulmak için www.kuranvakti.com
Maneviyatınız için www.maneviyat.com
Gençleriniz için
www.hayatname.com
Çocuklarınz için
www.bizimpark.com
Dosyalar için
www.iyidosya.com  
-------------------------------------
Size göre, size özel, sizin için!..
Sayfa: [1]
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  Dini Sohbetler  |  Soru-Cevap  |  helalleÅŸmek yada etmemek « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: