Domuz gribi

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
10 Åžubat 2012, 08:11:50
12196 Mesaj 2632 Konu Gönderen: 1918 Üye
Son üye: isimbayz
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  Dini Sohbetler  |  Soru-Cevap  |  Domuz gribi 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Domuz gribi  (Okunma Sayısı 1354 defa)
faik 29
Aktif Üye
**

« : 17 Kasım 2009, 14:56:08 »

sız degerlı arkadaÅŸlar sızce bu domuz grıbının aslı ney bu  bır oyunmu    aynısını.   kuÅŸ grıbındede yaptılar .   gerçekte böle bir salgın  varmı .    ve varsa bu allahın insan ogluna bır çilesımı . yorumlarınızı beklıyorum. 
ÅŸerif ali
Ziyaretçi
« Yanıtla #1 : 08 Aralık 2009, 15:40:56 »

bence bunuda kuş gribigibi rastgele attılar ortaya her ölende domouz gribi vardı diyorlar uydurma bu halkı korkutmak için
lazyoner
Aktif Üye
**

100 yıl sonraki halim :)

« Yanıtla #2 : 16 Aralık 2009, 17:33:49 »

herşey olabilir belki biyolojik bir silah belki de gerçekten kendiliğinden ortaya çıkmış bir pandemik hastalık işin bu tarafı bize hiçbir yarar sağlamaz çünkü her iki durumda da kendi başımıza hiçbirşey yapamayız fakat aşı olmak zorundayız sağlık bakanlığı gerekli açıklamayı defalarca yaptı ve hala yapıyor sağlık bakanlığına güvenmeyeceğiz de kime güveneceğiz? başbakanın açıklaması kimseyi bağlamaz sadace kendini bağlar kaldıki recep akdağ hem sağlık bakanı hem de doktordur başbakandan katbekat daha bilgili olduğu kesin.
ayrıca aşının bilinenin dışında hiçbir zararı ve yan etkisi yok.bildiğimiz yan etkiler her ilaçta var zararsız bir ilaç yoktur zaten ilacın manası zehirdir Gülümseme
bu virüs öyle ya da böyle vücudumuza girecek bundan kurtuluş çok zor ya hiç evden dışarı çıkmayacak ve kimseyle görüşmeyeceksin ya da bu virüsü eninde sonunda kapacaksın başka bir yolu yok belki de şuan çoğumuzun vücudunda bu virüs vardır ama aktif değildir. ufak bir rahatsızlık geçirdiğimizde bedenimizin direnci düştüğünde bu virüs aktif hale gelir ve vücutta bir savaş başlar.o yüzden bu aylarda kendimize çok dikkat etmeliyiz kendimizi aşırı yormamalı üşütmemeli ve hasta olmamalıyız.tabii bunun yanında aşı muhakkak olmalıyız
aşıyla beraber ölü domuz gribi virüsleri vücudumuza enjekte edilir ve beden zarar görmeden,yıpranmadan gribe karşı bağışıklık kazanılır.şimdi canlı virüslere karşı direnç mi daha kolay yoksa ölü virüslerle mi yorum sizin....
ÅŸiÅŸa
Aktif Üye
**

« Yanıtla #3 : 16 Aralık 2009, 18:13:02 »

Bana da aslı olmayan  bir olaymış ve asıl domuz gribi aşısı biyolojik bir silahmış gibi geliyor,aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum.
İnsanlık çok fazla korkak ve pimpirikli...

'yoldaki bir tepecik seni bunaltmış,oysa önünde yüzlerce dağ var' Hz Mevlana
lazyoner
Aktif Üye
**

« Yanıtla #4 : 16 Aralık 2009, 18:19:10 »

Alıntı sahibi: şişa
Bana da aslı olmayan  bir olaymış ve asıl domuz gribi aşısı biyolojik bir silahmış gibi geliyor,aşı olmadım olmayı da düşünmüyorum.
İnsanlık çok fazla korkak ve pimpirikli...

Peki buna dayanağınız nedir? yani neye göre bunun biyolojik bir silah olduğunu düşünüyorsunuz? sağlık bakanlığı sizce bu riske girer mi ?
ÅŸiÅŸa
Aktif Üye
**

« Yanıtla #5 : 16 Aralık 2009, 18:24:49 »

Bir yazı okumuÅŸtum baÅŸka bir ülkenin saÄŸlık bakanından ve çok mantıklı gelmiÅŸti.Bulunca  paylaşıcam inÅŸllh...

ÅŸiÅŸa
Aktif Üye
**

« Yanıtla #6 : 16 Aralık 2009, 19:20:08 »

buraya bir bakın arkadaşlar,
http://www.gidahareketi.org/Kilde--Grip-Asisi-Milyonlari-Oldurecek-608-haberi.aspx

lazyoner
Aktif Üye
**

« Yanıtla #7 : 16 Aralık 2009, 20:50:59 »

kene içinde biyolojik silah dediler bir yıl sonra esamesi okunmadı aynı şekilde kuş gribi için ortalık velveleye verildi milyonlarca kümes hayvanı telef edildi bir yıl sonra o da unutuldu gitti şimdi de domuz gribi çıktı inş o da birkaç yıla kadar ortadan kalkacak Allah sonumuzu hayretsin...
Sayfa: [1]
Maneviyat.com  |  İLİM MECLİSİ  |  Dini Sohbetler  |  Soru-Cevap  |  Domuz gribi « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: