Aranıza Katılmaktan Mutlu Oldum

Kullanıcı adınızı, parolanızı ve aktif kalma süresini giriniz
22 Mayıs 2012, 10:34:09
12203 Mesaj 2639 Konu Gönderen: 1918 Üye
Son üye: isimbayz
Maneviyat.com  |  HoÅŸ Geldiniz  |  SelamlaÅŸma & Tanışma  |  Aranıza Katılmaktan Mutlu Oldum 0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte. « önceki sonraki »
Sayfa: [1]
Gönderen Konu: Aranıza Katılmaktan Mutlu Oldum  (Okunma Sayısı 577 defa)
hcelenk
Pasif Üye

« : 29 Temmuz 2009, 11:25:52 »

Muhterem Kardeşlerim; öncelikle Allah'ın selamı, rahmeti ve bereketi üzerinize olsun....Cidden çok güzel bir hizmetde bulunmuşlar kardeşlerşimiz. Müslüman ve mütedeyin camianın bu tür konseptlerde bir araya gelmeleri , selamlaşıp tanışmaları, gündelik ve uhrevi hayata yönelik konuları tartışmalarına vesile olunmalarına vesile olamları çok önemli adımlardır.

Bu nedenle kendi payıma bu Forumda ekleyeceğim bir çok şey olmasına karşın sizlerden de elde edeceğim sonsuz bilgilerin olacağına hiçbir kuşkum yok. Bu nimeti bizlere bağışlayan yüceler yücese Hz. Mavlam'a sonsuz şükür ve hamd ederim. Muhabbetle kalınız, Muhammed'le (s.a.v) kalınız. www.palmiyetasarim.com
_selma_
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #1 : 29 Temmuz 2009, 11:30:20 »

VE ALEYKÜM SELAM.aramıza hoş geldin kardeşim üyeliğin hayırlı olsun.

önder
Aktif Üye
*

« Yanıtla #2 : 31 Temmuz 2009, 21:13:43 »

Ve Aleykümselam kardeşim hoşgeldin sefa getirdin inşallah... Allah sonsuz rahmetinden cümlemize nasib eylesin inşallah... üyeliğin hayırlı olur inşallah güzel kardeşim....
Sâre
Editör
Aktif Üye

« Yanıtla #3 : 31 Temmuz 2009, 21:16:03 »

ve aleyküm  selam aramıza hoÅŸgeldiniz..

üyeliğiniz hayırlara vesile olsun inş...

kerem
Pasif Üye

« Yanıtla #4 : 10 AÄŸustos 2009, 21:48:05 »

aleykum slm kardeÅŸim
Sayfa: [1]
Maneviyat.com  |  HoÅŸ Geldiniz  |  SelamlaÅŸma & Tanışma  |  Aranıza Katılmaktan Mutlu Oldum « önceki sonraki »
    Gitmek istediÄŸiniz yer: