Sayfa: [1]
  Yazdır  
Gönderen Konu: AKSA NUR  (Okunma Sayısı 90 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
yaAqsa
Ast Moderatör
Tecrübeli Üye

« : 20 Temmuz 2008, 21:45:34 »

AKSA NUR
---Mücahid ULUDAĞ---

Uzun uzadıya sürüp giden günler, bir umuda bağlanmak, düşlere dalmak, var oluşu kavramak adına; heyecan duymak, zamanın aheste moduna dalmamak için inanmak. Sevmek, saygı duymak, Allah için saadeti aramak.

Arayan bulur diyor atalarımız; inanan kavuşur. Çileyi, hasreti. umudu,  coşkuyu yaşamak isteriz hepimiz. Gül ile donanmak, gül ile açmak isteriz… Gül’e  gül sunmak isteriz biz…gül ile günü yaşamak isteriz…

Sürükler bizi hayat… varmısın – yokmusun, gelecekmisin – kaçacakmısın, tebessümmü – gözyaşımı? Söyle; seni, sana gösterecek olan nedir? Seni, sana anlatacak olan ne?

Adanmışlık isterdim ben. Adamak, adanmak, bir nesli adayabilmek isterdim. Adanmaya sevdalı olana samimiyetimi sunmak isterdim… tarihi bir daha yazmak isterdim. Aksa’yı tarihin yiğitlerine sunmak. Mescidinin kapısında beklemek ve bekletmek isterdim bir ömür boyu. İnancı yaşamak için beklemek ve bekletmek…

Yürümek isterdim. Tane tane, adım adım, candan cana varmak isterdim. Mazlumiyetini görmek isterdim. Vefanı tatmak, elindeki taşa rüzgar olmak isterdim…

Beni bana anlatmanı isterdim. Hakkın yolunda tutmanı isterdim. Senden dem olan her damlanın, her zerre kanın özünü yaşamak isterdim.

Cesareti sende gördüm aksa, inancı sende gördüm. Garip geldiniz garip gideceksiniz vaadini sende gördüm aksa. Her bahar bir çiçekle başlar adanmışlığını sende gördüm.

Koşmak isterdim seninle. Ümmete sembol olan duruşunla koşmak isterdim. Yeri ve göğü selamlamak isterdim seninle.

Coşkun heyecan veriyor bize.

En büyük güç; çekiyor ellerimizi semaya doğru. İsteyin vereyim diyor. Bir’e on, On’a yüz, sizindir diyor. Vaadi var vereceğim diyor.

Ey aksa…

Sılayı seninle tattım. Her daim ümitvar olmayı senden öğrendim. Her zorlukla beraber bir kolaylık vardır ahdini seninle yaşadım.

En büyük silahım dua, dualarım seninle aksa…

Gönüldeki ruhun, var olan  nurun daim olsun…

AKSA NUR sana selam olsun…

not:aksa nur ile ilgili genis  bilgi için tıklayınız...

Ey Sevgili..!

En Sevgili..!

Uzatma dünya sürgünümü benim...
Sayfa: [1]
  Yazdır  

Gitmek istediğiniz yer: